Filantropie

Proiectele filantropice inițiate și derulate de Asociația Prologos din Timișoara reprezintă modalitatea noastră de a ne implica în societate pentru sprijinirea unor cauze caritabile. Încercăm să le oferim suportul nostru, mai ales, persoanelor cu probleme de sănătate sau nevoiașe, venind cu suport material în bani, servicii, bunuri, dar și moral, prin organizarea de evenimente și conferințe cu teme sociale și duhovnicești.
Finanțarea acțiunilor filantropice provine, în principal, din contribuțiile membrilor asociației sau a partenerilor noștri dar și din donații individuale ale unor persoane sau companii.
Însă, nu reușim întotdeauna singuri. Dacă doriți să ne susținezi cauza, iată cum puteți contribui:
Cu donații și sponsorizări pentru a ajuta asociația noastră să le ofere copiilor cea mai bună educație prin: finanțare directă, finanțare pe proiect sau burse pentru copii, premii (în bani sau materiale), materiale sportive și educative;
Redirecționarea unui procent de 2% din impozitul pe venit:
Puteţi descărca Cererea 230, Împuternicirea pentru cererea 230 și Declarația 200. Dacă nu aveți posibilitatea să vă deplasați la sediul nostru, vă rugăm să ne contactați și ne vom deplasa noi pentru dumneavoastră!

Generozitatea dumneavoastră se poate concretiza în contul RO94 INGB 0000 9999 0172 8341, deschis la ING Bank NV Amsterdam-Timişoara aferent codului fiscal 21269886.
Cum puteți contribui? Avem trei tipuri de finanțatori:
Sponsor (minim 5.000 lei=1.200 Eur)
Partener (minim 10.000 lei=6.800 Eur)
Partener strategic (minim 100.000 lei=22.700 Eur)
Valorile sponsorilor și partenerilor noștri sunt întotdeauna în concordanță cu valorile Prologos.

Galerie foto

Voluntariat
Voluntariat
Voluntariat
Voluntariat
Voluntariat